Det er alligevel utroligt, som jeg bliver overrasket over teknologien og den udvikling vi er inde i lige nu. Jeg har lige set at PlayStation har offentliggjort datoen på deres VR (Virtuel Reality) halløj der. Men også andre ting såsom de smarte nye typer lån som fx sms lån, kviklån og sådan imponerer mig også. Det er jo ikke ligefrem noget man ville have troet ville være muligt for 10-15 år siden. Dengang var det igennem sin bank at sådan noget foregik. Det er sgu da fantastisk, hva’?

Vi har også fået hoverboards, Vand-jetpacks – hallo man. Det er da ret vildt? Jeg ville ikke i min vildeste fantasi for 20 år siden have forestillet mig alt det her, og jeg er ret sikker på, at jeg ikke er den eneste der har det på den måde.

Det kunne være ret sejt, hvis vi også snart fandt en kur mod kræft. Jeg tror ikke det varer mere end 15-20 år max. Så må vi være der, hehe. Jeg krydser i hvert fald fingre.