Har du en grund med god udsigt, hvor du gerne vil have bygget en grund? Men skal man op i første sals højde for rigtigt at kunne nyde udsigten? Det kan være, at du har overvejet et typehus, men så har droppet ideen. Det kan skyldes, at mange typehuse laves i et plan. Og du har jo brug for to for at få noget ud af din gode udsigt.

18Hos Living House laver de typehus Sjælland og København. De har mange års erfaring med det og kan lave nogle moderne praktiske huse, der passer til både enlige, par og børnefamilier. Alle husene bliver skræddersyet til den enkeltes behov. Læs mere på http://living-house.dk/

Deres huse bliver som regel lavet i et plan, men har du behov for et hus i to plan, kan det sagtens lade sig gøre. Som sagt handler det om, at deres huse skal leve op til dine behov. Og du har helt sikkert købt den grund, fordi du gerne ville have god udsigt fra førstesalen.

Du kan indrette førstesalen, som du vil i typehus Sjælland

Living House har en plantegning, de kan vise dig, for hvordan et hus i to plan kan se ud. Der har de lavet to værelser og et badeværelse for oven. Men hvis du skal nyde den gode udsigt, kan det jo være smart, at du har en stue på førstesalen i stedet. Det vil gøre, at du virkelig får mest muligt ud af udsigten fra første salen. Det er derfor helt op til dig, hvordan du gerne vil have, at værelserne i huset skal være placeret. Det kan du tale med Living House om, når du tager et møde med dem.

Generelt er der ikke meget, der ikke er muligt i deres typehus Sjælland. Det bliver lavet, så det passer til grunden og til dine behov. Hvis du har et ønsket om en indbygget garage, vil det også være muligt at løse det. Har du en drøm om et walk-in closet, vil det også være muligt at finde en løsning på det. De indre vægge i huse kan nemt placeres. Du skal derfor altid se deres plantegninger som forslag.

Typehus Sjælland med god udsigt og godt lysindfald

Udover muligheden for at få en førstesal, så du kan nyde din gode udsigt, får du også et hus med store vinduer og ovenlys. Det giver dig et meget lyst hus, der er meget behageligt at være i.

Living House laver typisk typehus Sjælland med store vinduer ud mod haven. Det er vinduer, der går fra gulv til loft, og som derfor lukker en masse lys ind i stuen. Selvom du ikke har en så god udsigt fra husets stueplan, er det rart med store vinduer til at se ud i haven. Det får haven og huset til at være mere forbundne.

Typehusene kan også laves med en taghat med vinduer i. Det giver mere lys inde i huset. Det kan for eksempel være i køkkenet eller over gangen i forældreafdelingen.