Okay, jeg bliver nødt til at indrømme, at jeg ikke rigtig har flere penge, så derfor har jeg besluttet mig for, at jeg vil tage et lån på nettet. Læs mere her, hvis du selv vil tage et onlinelån. Det er en superfed side, der virkelig guider dig igennem den store jungle af låneudbydere, for det kan virkelig være svært at finde rundt i.

Ellers går det helt vildt godt lige for tiden. Jeg er begyndt at løbe, og det giver mig simpelthen bare så meget energi, det er helt vildt. Det kan virkelig mærkes på psyken, og det er jo rigtig godt.

Tror jeg vil have kylling til aftensmad i dag, for jeg elsker virkelig at spise kylling. Det smager bare så godt, og det er lang tid siden, at jeg har fået det sidst. Tror måske også snart at jeg vil have mig en hotdog, det smager også godt.

Klokken er mange

Klokken er mange, og jeg skal møde tidligt i morgen, så derfor har jeg besluttet mig for, at jeg vil gå tidligt i seng i dag, ellers går det slet ikke. Jeg skal også ud og have købt lidt nye møbler i morgen, så jeg har besluttet mig for at jeg vil tage et kviklån på nettet, så jeg kan betale for dem. Jeg skal i hvert fald lige ud og kigge på dem i morgen, så jeg ved, hvor meget jeg skal låne.

Ellers går det godt for mig lige for tiden. Jeg har slappet lidt af i skolen her for nyligt, og det er jo egntlig meget dumt, men jeg har haft det sindssygt sjovt, så det går nok, men sådan er der jo så meget.