Intune er Microsofts seneste skud på stammen, i forhold til at give medarbejdere adgang til data på flere platforme. Med Windows Intune har det aldrig været lettere at komme i besiddelse af materiale fra arbejdspladsen i hjemmet, på farten og på arbejde.

Den moderne medarbejder har mange jern i ilden. På arbejdspladsen bearbejdes et hav af data hver eneste dag. Som ansat kan det være vigtigt, at ens arbejde altid er tilgængeligt. Derfor er Windows Intune et fantastisk redskab, til at samle alt ens arbejde fra forskellige enheder. Hvis man har en arbejdscomputer har man måske alt sit arbejde samlet der. Hvis man samarbejder med en kollega om et projekt, har man måske yderligere data liggende der. Hvis man sidder i ens hjem en dag, og arbejder hjemmefra har man måske noget arbejdsdata liggende der. Det er pludselig en masse informationer spredt ud på flere forskellige enheder, som gør at man hurtigt kan miste overblikket. Med Windows Intune er disse problemer en saga blot.

Med Windows Intune er alt data samlet et sted

3På mit tidligere arbejde, var det oftest et stort problem at jeg ikke kunne finde rundt i mit arbejde, fordi det typisk var placeret på forskellige computere rundt omkring, både på arbejdspladsen og i mit hjem. Det resulterede i, at jeg oftest skulle bruge flere timer på at finde mit arbejde frem. Da min arbejdsplads fik Windows Intune var dette pludselig ikke er problem mere. Jeg kunne nu arbejde både fra min arbejdscomputer, min private computer og endda min mobiltelefon, vedvidende at alt mit arbejde blev samlet et sted. Windows Intune fra Microsoft har simpelthen revolutioneret min hverdag. Yderligere information angående Windows Intune kan findes på: http://www.1tegration.dk/Office-pakken. Med Windows Intune sparer du hurtigt tid og penge.